Inrichtingsadvies

Intakegesprek - visionboard - opmeting en details - opvolging en realisatie 


Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je voorkeuren op interieurgebied, je smaak en je overige wensen. 

De sfeer van je nieuwe inrichting wordt visueel gemaakt door het visionboard met kleuradvies. Hierdoor krijg je als klant ook een beeld en gevoel bij je nieuwe inrichting. Na een grondige opmeting wordt het interieurmaatwerk voorgesteld. Alle binnen- en buitenschrijnwerkerij kan gerealiseerd worden. U kan bij L'eau terecht voor deuren, vloeren, gyprocwerken, ingebouwde kasten en ook dressings, keukens en badkamers. 

Vervolgens laat je het inrichtingsadvies werkelijk uitvoeren door bekwame vakmensen. L' eau brengt je in contact met de juiste mensen, vraagt offertes op en ondersteunt je bij het coördineren en begeleiden van het project. L' eau denkt met je mee, helpt je bij het nemen van beslissingen en blijft aan jouw zijde tot de finishing touch van jouw ruimte werd gerealiseerd.


Investering


Leefruimtes, badkamers, keukens, kinderkamers,...er zit veel verschil in ruimtes. Interieuradviezen zijn daarom per definitie maatwerk. 

U kunt mij mailen of bellen zodat ik een passende offerte kan maken aan de hand van uw wensen. Nog liever kom ik langs voor een intakegesprek waarbij ik niet alleen kennis kan maken met u maar ook meteen de ruimte(s) waar het interieuradvies betrekking op heeft, kan bekijken. Het intakegesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend.

decoratie interieur salon


Realisaties

Voor- en na realisaties


Elke realisatie is uniek en elke klant heeft zijn eigen verwachtingen. De uitvoering kan zo ver gaan als je zelf wenst. Een interieurstyling begint met een goed gesprek waar aandacht is voor de levensstijl van de klant en zijn huidige woonsituatie.  Hieronder vind je enkele recente projecten. 

L'eau 

Interior stylist &

design

 

 

 

 

Copyright 2018 © All Rights Reserved

 

Adres:

2610 Wilrijk

 

Email:

Info@petitcailloustyling.be

 

Telefoon:

(0032) 477 34 90 09

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren